Vedr. arbejde med bukning af rør og profilvalsning og rørbearbejdning med bukkeværtøj til udstødningsrør

Har jeg egentligt skrevet om mandens arbejdsopgaver? Manden min arbejder med rørbearbejdning - http://www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm, , udstødningsrør, profilvalsning - http://www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm, , bukning af rør - http://www.pipetek.dk/pipetek/, og bukkeværktøj. Muligvis tænker I over, hvad alt det er. Sådan ville jeg sandsynligvis have det, så fremt jeg ikke boede med manden og havde hørt om bukkeværktøj, profilvalsning og rørbearbejdning jævnligt.

Profilvalsning, rørbearbejdning, bukning af rør og bukkeværktøj er f.eks sådan noget, der bliver benyttet til udstødningsrør til biler – eller kæmpe udstødningsrør på fabrik. Og de her behagelige jævne rækværk, som benyttes i indgangen hos min arbejdsplads. Kristian har arbejde med profilvalsning, bukning af rør og rørbearbejdning hos både grafiske anlæg, en vindmølleproducent og fødevarevirksomheder. Super sejt, tænker jeg. Arbejdet med udstødningsrør, bukkeværktøj, bukning af rør, profilvalsning og rørbearbejdning ligger langt fra det jeg laver. En stor kontrast.

Det er sjovt, tænker jeg, at ham og jeg kan bidrage med vildt brogede arbejdsinteresser som brug af bukkeværktøj i f.m. bukning af rør til de perfekte udstødningsrør, profilvalsning og rørbearbejdning i modsætning til at handle kollektioner til butikken blandt Pradas seneste retning

Gad vide jeres kærester beskæftiger jer med. Mon jeres kærester er beskæftiget hos rørindustrien eller lige frem er beskæftiget med bukkeværktøj, rørbearbejdning, profilvalsning, bukning af rør og udstødningsrør.

Bukkeværktøj, rørbearbejdning, profilvalsning, bukning af rør og udstødningsrør blev hermed kommenteret denne ene gang på bloggen. Dermed forstår I derude en bid til mandens job. I må forhøre jer, såfremt I overraskende for mig vil forstå endnu mere omkring profilvalsning, rørbearbejdning og bukkeværktøj, men ellers vil jeg undlade at dykke længere ned i emnet. Haha.