Forsikring Harley Davidson – jeg glæder mig til tur straks at min motorcykel forsikring er gennemført

Jeg har sgu købt motorcykel. Dernæst kommer en forsikring Harley Davidson (http://hog.mondux.dk/) på trapperne. Manden & mig skal aftage et styks ikke for dyr motorcykel forsikring (http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel/Om-forsikringen). Harley Davidson er blevet det seneste nye medlem af vognparken i husstanden, men ak sådan en del af vognparken skal bruge et styks motorcykel forsikring, så vi sikkert og uproblematisk kan komme ud og cruise i sommerlandet. Dejligt. Ligesiden tanken om at køre på med Harleyerne begyndte tænker utålmodige jeg, at manden og jeg har spenderet evigheder på kørerkortene. Nu skal mig og ham kun bruge et styks motorcykel forsikring. Harley Davidson vi skal snart køre. Jeg glæder mig.

Timelange aftener på Google. ”Forsikring Harley Davidson” har mig + manden googlet og det giver mange resultater. Kendte & store selskaber eller forsikringsvirksomheder, som vi i forvejen benytter. Og virksomheder som er mindre og har ekspertise indenfor motorcykelforsikring (http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel). Vi hælder måske lidt til et mindre selskab. Et mindre forsikringsfirma der har motorcykel forsikring Harley Davidson til prisvenlige forhold. Manden & jeg opstøvet et forsikringsvirksomhed med salg af motorcykelforsikring, som ser rigtigt solidt ud. Vores dilemma slutter nok med, at vi vælger dem til den kommende motorcykelforsikring. Og så er det ud i den kommende sommer.

Vi mangler altså et styks rimelig forsikring Harley Davidson. Har i kendskab til en prima motorcykelforsikring? men de selskaber kan tilbyde ik’ en absolut rimelig motorcykel forsikring Harley Davidson, syn’s manden og mig. Manden og mg foretrækker et stk motorcykelforsikring med eventuelt en forsikring ved ulykke eller vejhjælp som tilvalg og desuden begrænset risiko. Plus et styks motorcykel forsikring med en attraktiv præmie. Det har længe været min drøm.